Tafels huren in Amsterdam

Wilt u tafels huren in Amsterdam? Dat kan bij Connected Verhuurservice. Hier kunt u partybenodigdheden huren voor diverse gelegenheden. Uw zorgen worden door ons uit handen genomen wat betreft de facilitaire benodigdheden.

Volledige service bij Connected Verhuurservice

  • Uitstekende service
  • Het transport van uw bestelling
  • Mooie en nieuwe materialen
  • Een 24-uurs noodservice
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Alle producten worden schoon geleverd
  • Uitgebreid assortiment

Plaats direct een bestelling via de website als u tafels wilt huren in Amsterdam. Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen middels het online contactformulier.

Volledige verhuurservice in Amsterdam

U kunt bij ons voor veel verschillende verhuurdiensten terecht. Onze specialiteit is party benodigdheden voor verschillende gelegenheden. Onze partyverhuur bevindt zich in de buurt van Amsterdam.

Ook voor bestek en servies huren in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze manier kunt u zonder stress uw evenement compleet maken. Alle producten en apparatuur die u bij ons huurt wordt compleet en schoon geleverd. Onze producten en apparatuur zijn daarnaast van hoge kwaliteit.

Tafels huren voor uw evenement

Het is mogelijk om verschillende soorten tafels te huren voor uw evenement in Amsterdam. Wij hebben bijvoorbeeld statafels in verschillende hoogtes, ronde tafels, vierkante tafels, picknicktafels en rechthoekige tafels. Alle tafels zijn beschikbaar in verschillende formaten en afmetingen.

Indien u kiest voor tafels die geen vaste banken hebben of statafels zijn kunt u bij ons ook terecht voor stoelen huren in Amsterdam. Zo kunnen uw gasten comfortabel zitten en genieten van uw evenement. U bestelt uw tafels zeer eenvoudig via onze website. Hier ziet u ook of de tafel naar uw wens op voorraad is.

Verhuurservice inclusief transportservice

Een bestelling bij onze verhuurservice wordt altijd bij u bezorgd en weer opgehaald. Dit is een dienst van ons om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Het is dan ook niet mogelijk om de bestelling zelf op te halen. Op deze manier houden wij voor u de kosten zo laag mogelijk en is het risico op beschadiging tijdens het vervoer geminimaliseerd.

Onze transportservice gaat tot aan de eerste drempel. Indien u het wenst kunt u voor een kleine vergoeding de bestelling op een specifieke plaats neer laten zetten.

Horeca verhuur in Amsterdam

Naast de tafels, stoelen en het servies kunt u bij ons terecht voor horeca verhuur in Amsterdam. Wij bieden u verschillende koelapparatuur, bierfusten en –taps, podiums en kraampjes en diverse cateringmogelijkheden.

Het is onze specialiteit om uw gehele evenement aan te kleden. De bovengenoemde categorieën zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke benodigdheid voor uw evenement? Dan kunnen wij u hier ongetwijfeld aan helpen. Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op als u hulp nodig hebt.

Neem gerust contact op

Indien u nog vragen hebt over onze verhuurservice of u wilt een offerte aanvragen, dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Het contact is altijd vrijblijvend. Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren op 020 723 76 00, via de e-mail of ons online contactformulier.

Stoelen, servies en tafels huren in Amsterdam