Servies huren in Amsterdam

Wilt u servies huren in Amsterdam om uw evenement helemaal compleet te maken? Dan zit u goed bij Connected Verhuurservice. Wij bieden u partybenodigdheden voor diverse gelegenheden die u kunt huren. Het is onze missie om uw zorgen wat betreft de facilitaire benodigdheden uit handen te nemen.

Connected Verhuurservice ontzorgt u

  • Uitstekende service
  • Het transport van uw bestelling
  • Mooie en nieuwe materialen
  • Een 24-uurs noodservice
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Alle producten worden schoon geleverd
  • Uitgebreid assortiment

Indien u servies wilt huren in Amsterdam, plaatst u direct een bestelling via onze website. De bestelling zal dan tijdig bij u bezorgd worden. Mocht u vragen hebben of een offerte aan willen vragen, dan neemt u contact op middels het online contactformulier.

Uw evenement compleet met gehuurd servies

Wij kunnen u voorzien van een uitgebreid assortiment aan servies. U kunt bij ons op de website kiezen uit divers servies, verschillende schalen, klassiek servies, servies van wit gehard glas en servies van wit porselein.

Het is maar net wat uw wensen zijn op het gebied van servies. Ons assortiment biedt voor ieder zijn of haar wensen wat wils. Kijk op de website bij de categorie ‘servies’ voor ons gehele assortiment en bestel direct.

Uitgebreide verhuurdienst in Amsterdam

Onze partyverhuur bestaat uit veel meer categorieën dan alleen servies en bestek. Zo kunt u bij ons ook terecht voor tafels huren in Amsterdam, stoelen huren in Amsterdam en horeca verhuur in Amsterdam. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten aan. U kunt bij ons uw evenement of gelegenheid helemaal compleet maken.

Het is dan ook onze specialiteit om uw evenement aan te kleden. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke benodigdheid, dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Ons gehele assortiment staat op de website. Als u ergens hulp bij nodig hebt, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar op dit gebied.

Verhuurservice én transportservice

U kunt uw bestelling bij Connected Verhuurservice niet zelf ophalen, het is onze dienst om alles veilig bij u af te leveren. Deze bezorgservice gaat tot de eerste drempel. Indien u de bestelling op een specifieke plaatst wenst te hebben, kunnen wij dit voor u doen voor een kleine vergoeding.

Door onze transportservice houden wij voor u de kosten zo laag mogelijk. Tevens wordt op deze manier het risico op beschadiging tijdens het vervoer geminimaliseerd.

Uw evenement aangekleed

Wij hebben alle artikelen, apparaten en accessoires om uw evenement of party geheel aan te kleden. De categorieën genoemd in deze tekst zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kijk gerust rond op de website voor al onze producten en plaats direct uw bestelling.

Neem contact met ons op

Wij staan voor u klaar indien u nog vragen hebt over de verhuurservice of als u een offerte wilt aanvragen. Het contact met ons is altijd vrijblijvend. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 020 723 76 00 maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of het online contactformulier in te vullen.

Stoelen, servies en tafels huren in Amsterdam