Servies huren in Almere

Om uw feest of evenement helemaal af te maken kunt u servies huren in Almere. Wij zijn Connected Verhuurservice en bieden u alle facilitaire benodigdheden die u nodig hebt voor de organisatie van uw feest of evenement. Het maakt ons niet uit wat voor feest u organiseert. Een bruiloftsfeest of een verjaardagsfeest, als horeca verhuur in Almere is niets ons te gek. U bent bij ons aan het juiste adres om de facilitaire benodigdheden uit handen te laten nemen.

Servies huren bij Connected Verhuurservice

  • Uitstekende service;
  • Het transport van uw bestelling;
  • Mooie en nieuwe materialen;
  • Een 24-uurs noodservice;
  • Goede prijs kwaliteit verhouding;
  • Alle producten worden schoon geleverd;
  • Uitgebreid assortiment.

Wilt u gebruik maken van deze voordelen? Plaats dan direct een bestelling via onze website. Het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Hiervoor neemt u contact met ons op.

Het servies dat bij uw feest past

Wij bieden diverse soorten servies aan op onze website. U kunt het servies kiezen dat het meest bij uw feest past. Een goede organisatie zit namelijk in de details. Kiest u voor ons wit porseleinen servies, een klassiek servies of toch een servies van wit gehard glas? Alles is mogelijk. U kunt ook losse borden, glaswerk, bestek of schalen bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig bij u bezorgd wordt.

Diverse partyartikelen voor uw feest

Als u servies huurt voor uw feest, is het ook handig als uw gasten ergens kunnen zitten om te dineren. U kunt bij ons ook stoelen huren in Almere. Hebt u nog geen tafels voor uw gasten? Dan kunt u bij ons ook tafels huren in Almere. Kies op onze website de benodigdheden die u nog nodig hebt voor uw feest en bestel deze direct.

Naast deze praktische zaken bieden wij u nog veel meer artikelen op het gebied van facilitaire benodigdheden. Hierbij kunt u denken aan een partytent en ander meubilair. Wij hebben ook artikelen voor de ingang, garderobe en u kunt ook gehele keukens bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw feest helemaal compleet wordt met zo min mogelijk stress. U kunt zich focussen op de gasten en wij regelen de rest.

Bezorgservice tot de eerste drempel

Het is bij ons niet mogelijk om uw bestelling op te halen. Wij willen graag garanderen dat uw bestelling zonder beschadigingen bij u aankomt en bieden daarom een unieke bezorgservice. De bezorging van uw bestelling gaat tot de eerste drempel. Wilt u toch uw bestelling op een specifieke plek laten neerzetten? Dat doen wij tegen een kleine vergoeding. Houd er wel rekening mee dat de doorgangen groot genoeg moeten zijn.

De artikelen worden ook door ons weer opgehaald na afloop van het feest. Ook de ophaalservice is vanaf de eerste drempel. U zorgt ervoor dat de artikelen klaar staan en wij nemen deze weer voor u mee. Op deze manier kunnen wij de kosten van uw bestelling zo laag mogelijk houden en weten wij zeker dat alles onbeschadigd vervoerd wordt.

Vraag een offerte aan of bestel online

Als u servies wilt huren in Almere kunt u dat zeer eenvoudig via onze website doen. U kunt hier gewoon een bestelling plaatsen, wij zullen dan zorgen dat deze bij u afgeleverd wordt wanneer u dat wenst. Het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Hiervoor en om eventuele vragen te stellen neemt u contact op door te bellen naar 020 723 76 00. U kunt ook een e-mail sturen naar e-mail of vul het contactformulier in.

Bekijk alle servies dat wij verhuren in Amsterdam

Stoelen, servies en tafels huren in Almere