Horeca verhuur in Weesp

Zoekt u een bedrijf in Weesp dat horeca verhuur aanbiedt? Wij van Connected Verhuurservice zijn u dan graag van dienst. Als partyverhuurbedrijf zijn wij gespecialiseerd in partybenodigdheden voor feesten en evenementen. U huurt bij ons goedkoop en eenvoudig tafels, stoelen, servies, catering, apparatuur, partytenten, rode lopers, verlichting, glazen, etc.

Organiseert u een feest, event of bruiloft in Weesp? Of heeft u voor uw eigen horecaonderneming tijdelijk servies, tenten of keukenapparatuur nodig? U kunt voor alle gelegenheden gebruik maken van onze horeca verhuur service in Weesp.

Uitgebreide horeca verhuur in Weesp

 • Uitstekende service
 • Goede transportservice: uw bestelling wordt bezorgd en opgehaald
 • Mooie en nieuwe materialen te huur
 • Een 24-uurs noodservice
 • Juiste prijs/kwaliteit verhouding
 • Alle producten worden schoon geleverd
 • Uitgebreid assortiment: tafels, stoelen en servies huren in Weesp

Neem een kijkje op onze website en scrol door ons aanbod heen. Heeft u gevonden wat u zocht? Plaats dan de artikelen in het winkelmandje en maak een account aan om de bestelling af te ronden.

Wat houdt horecaverhuur exact in?

Onder horeca verhuur in Weesp verstaan wij onder meer stoelen, tafels, servies, glazen, partytenten, parasols, catering, koffie en thee, keukenapparatuur, stroom, tentverlichting, tentvloeren, garderobe en entree, rode lopers, podiums, linnen, barbecue en biertaps. Kortom: wij bieden alle denkbare horeca benodigdheden te huur aan.

Stoelen huren in Weesp

Wilt u bijvoorbeeld stoelen huren in Weesp? Bij ons vindt u voor elk type feest of event een passende stoel. We hebben drie soorten stoelen in ons assortiment: klapstoelen, barokstoelen en stapelstoelen. Het voordeel van klapstoelen huren is dat de lichte stoelen weinig ruimte innemen als ze zijn ingeklapt. Daardoor zijn klapstoelen gemakkelijk op te bergen.

Bijpassende tafels huren in Weesp

Als u stoelen bij ons huurt, kunt u ook meteen bijpassende tafels huren in Weesp. U heeft bij ons de keuze uit drie soorten tafels: rechthoekige tafels, ronde tafels en statafels. Bij rechthoekige tafels kunt u denken aan picknicktafels en examentafels. Naast tafels huren in Weesp kunt u bij ons ook linnen bestellen, zoals tafelkleden, tafelrokken en statafelrokken.

Mooi en schoon servies huren in Weesp

Als u een buurtfeest, verjaardagsfeest of zakelijk event mét catering organiseert, heeft u ook servies en glaswerk nodig. Ook deze horeca benodigdheden zijn onderdeel van ons assortiment. Dus heeft u bierglazen, champagneglazen of koffiekopjes nodig, kies er dan voor om het servies te huren in Weesp bij ons horecaverhuurbedrijf.

Een greep uit ons serviesassortiment:

 • Bestek
 • Glazen
 • Borden
 • Broodmanden
 • Asbakken
 • Schalen
 • Serie klassiek servies
 • Serie wit gehard glas servies
 • Serie wit porselein servies

Horeca verhuur in Weesp inclusief transportservice

Als verhuurbedrijf zijn wij erg zuinig op onze party artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Daarom hanteren wij een verplichte transportservice. Wat betekent dit voor u? U hoeft niet naar ons adres in Weesp te rijden om uw horeca benodigdheden op te halen. De ervaren chauffeurs in onze eigen bestelwagens leveren de producten op locatie af en halen ze na de feestelijkheden weer op.

Zo kunnen we de kosten voor onze horeca verhuur in Weesp zo laag mogelijk houden en tevens het risico op beschadigingen tijdens het vervoer minimaliseren. Indien u wenst dat uw bestelling op een bovenetage wordt bezorgd, rekenen wij hiervoor een kleine vergoeding.

Aanvullende service: van opbouw tot bediening

Ons assortiment wordt jaarlijks uitgebreid om aan uw wensen te voldoen. Tevens verlenen wij een uitstekende service en zetten wij graag een stap extra voor u. Onze aanvullende service houdt in dat wij de verantwoordelijk dragen en alles rondom uw feest of evenement gaan regelen. Van de levering en opbouw tot aan de bediening.

Horeca verhuur in Weesp voor particulieren en bedrijven

Wij streven ernaar om onze dienstverlening steeds beter te maken voor onze klanten. Om u nu al zo goed mogelijk bij te staan, maakt ons team de dagelijkse planning aan de hand van uw wensen. Ons team bestaat uit deskundige mensen met veel ervaring op het gebied van horecaverhuur.

Zowel particulieren (verjaardagen en bruiloften) als zakelijke klanten (evenementenbureaus, zaalbeheerders en cateraars) kunnen ons inschakelen voor onze horeca verhuur in Weesp.

Plaats uw bestelling of vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in onze horeca verhuurservice? Bekijk dan ons aanbod en bestel de producten die u nodig heeft. Hiervoor heeft u wel een account nodig. Voor grotere bestellingen kunt u het beste een offerte aanvragen.

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u meer informatie ontvangen over onze horeca verhuur service in Weesp? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 020 723 76 00.

Bekijk alle horeca artikelen die wij verhuren in Amsterdam

Stoelen, servies en tafels huren in Weesp