Goedkope horeca verhuur in Amsterdam

Connected Verhuurservice biedt horeca verhuur aan in Amsterdam en omgeving. Bent u een groot feest aan het plannen, maar komt u nog keukenapparatuur of meubilair te kort? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen. U kunt bij ons rekenen op goede service en scherpe prijzen. Wat u ook nodig heeft voor uw feest of evenement, wij hebben het in ons assortiment.

Organiseert u een bruiloft, verjaardagsfeest of event en heeft u nog een biertap, serveerwagen of koelkast nodig? Kies dan voor onze horeca verhuur service in Amsterdam. Zoek de artikelen op die u nodig heeft op onze website en plaats ze in het winkelwagentje.

Als u een grote bestelling wilt plaatsen, is het aan te raden om eerst een offerte aan te vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

Uitstekende horeca verhuur in Amsterdam

  • Uitstekende service
  • Goede transportservice: uw bestelling wordt bezorgd en opgehaald
  • Mooie en nieuwe materialen te huur
  • Een 24-uurs noodservice
  • Juiste prijs/kwaliteit verhouding
  • Alle producten worden schoon geleverd
  • Uitgebreid assortiment aan tafels, stoelen, servies en kramen

Uitgebreid assortiment aan party producten

Ons aanbod is groot en divers. Van keukenapparatuur, glaswerk, bestek, complete keuken, linnen en statafels tot barbecues, biertaps, koelapparatuur, stroomvoorzieningen, tenten en podiums. Met onze horeca verhuur maakt u uw evenement in Amsterdam compleet. Onze party producten worden volledig schoon afgeleverd en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Goedkoop stoelen huren in Amsterdam

Komt u stoelen tekort voor uw zakelijke event in onze hoofdstad? Bekijk dan ons aanbod aan luxe stoelen. Ook feeststoelen, tuinstoelen en bruidsstoelen in diverse kleuren leveren we. Bij ons kunt u goedkoop stoelen huren voor uw party in Amsterdam Zuidoost.

“Horeca spullen huren bij Connected Verhuurservice”

Porselein servies en glaswerk huren in Amsterdam

Er hoort op een feest of event genoeg glaswerk en servies aanwezig te zijn. U moet er immers niet aan denken dat u niet genoeg (bier)glazen of koffiekopjes heeft. Voorkom een tekort en kies ervoor om ons glaswerk en/of servies te huren in Amsterdam. Wij hebben bestek, porselein soepkommen, taartsnijmes, borden, broodmandjes, champagneglazen, cocktailglazen en nog veel meer servies en glaswerk in ons assortiment.

Ronde tafels huren in Amsterdam

Wilt u graag een paar ronde tafels huren in Amsterdam of omgeving? Welk type tafel u ook zoekt, bij ons vindt u ze. Wat dacht u van onze statafels, ronde klaptafels of bijzettafels. Een tafel huren gaat heel eenvoudig en voor een fijne prijs bij Connected Verhuurservice.

Partyverhuur en horecaverhuur inclusief transportservice

Als u gebruikt maakt van onze partyverhuur en horeca verhuur in Amsterdam ontzorgen wij u volledig. Ook op het gebied van transport. Wij bezorgen uw bestelling en we halen het ook weer op. Deze transportservice zit bij de prijs inbegrepen. Zo kunnen wij de kosten laag houden en tevens het risico op beschadigingen tijdens het vervoer beperken.

Indien gewenst bezorgen wij uw keukenapparatuur of meubilair tegen een kleine vergoeding op een specifieke plek in Amsterdam. Tevens willen we u graag helpen bij het opbouwen van tenten, stands, en podiums.

Kies voor onze horeca verhuur in Amsterdam

Horeca verhuur in Amsterdam nodig voor uw party of evenement? Wij staan voor u klaar met onze producten. Plaats uw bestelling op onze website. Of vraag een offerte aan.

Heeft u vragen over onze horeca en party verhuur service? U mag altijd vrijblijvend informatie opvragen. Neem gerust contact met ons op via ons online contactformulier of stuur een mail naar info@connected-verhuurservice.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op.

Stoelen, servies en tafels huren in Amsterdam