Horeca verhuur in Almere

Bent u op zoek naar een bedrijf voor horeca verhuur in Almere? Dan zit u goed bij Connected Verhuurservice. Wij zijn een verhuurservice in de omgeving van Almere. Wij bieden u horeca benodigdheden voor diverse gelegenheden te huur. Hiermee nemen wij uw zorgen rondom de facilitaire benodigdheden uit handen. U kunt bij ons bijvoorbeeld diverse soorten meubilair huren.

Horeca verhuur door Connected Verhuurservice

  • Uitstekende service;
  • Het transport van uw bestelling;
  • Mooie en nieuwe materialen;
  • Een 24-uurs noodservice;
  • Goede prijs kwaliteit verhouding;
  • Alle producten worden schoon geleverd;
  • Uitgebreid assortiment.

U kunt zeer eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website. Kies de producten die u nodig hebt en bestel deze direct. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Diverse horeca benodigdheden

Wij hebben diverse horeca benodigdheden te huur als partyverhuur. U kunt bijvoorbeeld tafels huren in Almere of stoelen huren in Almere. Door ons uitgebreide aanbod kunt u tafels en stoelen huren die geschikt zijn voor uw gelegenheid. Zo hebben wij diverse statafels, ronde tafels, picknicksets en examentafels. Deze tafels zijn eventueel te voorzien van tafelhoezen of tafelkleden. Bij de tafels kunt u passende stoelen huren.

Wilt u servies huren in Almere? Ook dat kan bij ons. Hierbij kunt u denken aan servies van wit gehard glas, wit porselein of juist een klassiek servies. Ook kunt u bestek en schalen huren. Op deze manier maken wij uw evenement zo compleet mogelijk. U kunt precies huren wat u nodig hebt, wij zorgen dat uw gehuurde benodigdheden bij u op locatie komen.

Uw evenement aangekleed

Het is ons doel om uw evenement compleet aan te kleden. U kunt ook altijd bij ons terecht als u speciale benodigdheden nodig hebt voor uw evenement. Wij zorgen er altijd voor dat ons gehele assortiment op de website te zien is en dat u dit direct kunt bestellen. Hebt u ergens hulp bij nodig of kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om uw evenement zo compleet en onbezorgd mogelijk te maken.

Onze unieke bezorgservice

Buiten dat u alle horeca benodigdheden voor uw evenement bij ons kunt bezorgen, bieden wij u ook een transportservice. Het is namelijk niet mogelijk om uw producten bij ons op te halen. Het is onze zorg dat alles goed bij u aankomt. Onze bezorgservice gaat tot de eerste drempel. Indien u de bestelling op een specifieke plaats wilt hebben, doen wij dit voor u voor een kleine vergoeding.

Doordat wij het transport zelf aanbieden, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Daarnaast wordt de kans op schade tijdens het transport geminimaliseerd. U hoeft zich geen zorgen te maken om de horeca benodigdheden of hoe deze artikelen bij uw evenement aankomen. Het enige wat u hoeft te doen, is het regelen van de rest. Wij doen de horeca benodigdheden voor u. Scheelt toch weer wat zorgen.

“Wij zorgen ervoor dat u uw evenement onbezorgd voor kunt bereiden”

Alles om uw evenement compleet te krijgen

Wij bieden u diverse horeca benodigdheden om uw evenement of feest helemaal compleet te krijgen. Eerder noemden wij al tafels, stoelen en servies maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor andere horeca zaken. Hierbij kunt u denken aan apparatuur, barbecues, biertaps, garderobe en entree en podiums, tenten, glaswerk en kraampjes. Kortom: wij hebben echt alles in ons assortiment om uw evenement compleet en onvergetelijk te maken.

Bestel direct online

Plaats direct een bestelling via onze website. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit is altijd compleet vrijblijvend. U neemt contact met ons op door te bellen naar 020 723 76 00 of stuur een e-mail naar e-mail. Tevens kunt u het online contactformulier invullen.

Bekijk alle horeca artikelen die wij verhuren in Amsterdam

Stoelen, servies en tafels huren in Almere